top of page
  • natasasmirnov

Oblikujmo prihodnost digitalnega marketinga skupaj

IAB strokovni panel smo posvetili izvajanju poglobljenih raziskav o najnovejših trendih in razvojih v digitalnem marketingu, kar nam omogoča pridobiti dragocene vpoglede in spoznanja, ki oblikujejo prihodnost industrije v Sloveniji.




Namen IAB spletnega panela je pridobiti praktične ocene o stanju na trgu, saj tovrstnih raziskav tako rekoč ni ali pa so selektivno izvedene in večini trga nedostopne.

Od leta 2021 do danes smo izvedli že 10 raziskav. V teh letih se nam je v panelu pridružilo dobrih 220 članov, prihajajo iz različnih področij digitalnega marketinga in prostovoljno sodelujejo v 2-3 raziskavah, ki se zvrstijo skozi leto. V zahvalo za sodelovanje pošljemo podrobnejšo analizo izsledkov direktno na mail.


4 razlogi zakaj se pridružiti IAB raziskovalnemu panelu:


  • Vpliv na industrijo: Vaše sodelovanje pomaga pri zbiranju praktičnih ocen stanja na trgu, kar ponuja celovit pregled, ki pogosto manjka v obstoječih raziskavah.

  • Dostop do ekskluzivnih vpogledov: Kot član panela boste prejeli podrobne analize naših raziskovalnih ugotovitev, kar vam bo omogočilo, da boste vedno na tekočem z najnovejšimi trendi in razvoji v industriji.

  • Priložnosti za mreženje: Povežite se z več kot 220 strokovnjaki iz različnih sektorjev digitalnega marketinga, kar bo razširilo vašo profesionalno mrežo in bazo znanja.

  • Prispevek k rasti: Vaši prispevki pomagajo pri ustvarjanju napovedi in ocen, ki so ključne za razvoj marketinških in digitalnih oglaševalskih strategij.



Kako postati član panela?

Preprosto. Izpolnite kratek enostranski vprašalnik na spodnji povezavi. Maksimalno smo ga skrajšali, da vam ne vzame začetnega poguma😊.


👇👇👇


Vsakega dodatnega marketing strokovnjaka smo iskreno veseli.😊


Dobrodošli v IAB panel!


Ekipa IAB Slovenija

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page